مشروح کنفرانس خبری زادسرجیرفتی در جیرفت
احمدی نزاد با بدترین وضعیت ممکن رفت
مشروح این مصاحبه تقریبا با ۵ روز تاخیر منتشر شده است که به دلایلی از جمله گستردگی این کنفرانس خبری و پوشش آن توسط اکثر قریب به اتفاق رسانه های ملی و برخی از رسانههای بین المللی همراه شده بود به تاخیر افتاد اما از آن جهت بروز شد که تنها کمتر از ۱۰ درصد این کنفرانس خبری توسط خبرنگاران پوشش داده شده بود که مدیر وبلاگ جیرفت بیدار ( که شخصا در این کنفرانس خبری حضور داشت) جهت به تصویر کشیدن تمام ابعاد و ناگفته های این کنفرانس مشروح و صریح خبری با ۵ روز تاخیر به اطلاع خوانندگان می رساند.
عملکرد دولت روحانی تاکنون خوب بوده است / نمایندگان مجلس ضعیف عمل می نمایند
حجه الاسلام والمسلمین زادسرجیرفتی در پاسخ به سئوالی درباره چرایی عدم پذیرش شغل دولتی از سوی وی اظهار داشت: من به سبب داشتن روحیه خاص حاضر به پذیرش شغل دولتی نیستم. وی تصریح کرد، دلیل این امر را همگان می دانند که رفتار و گفتار ما منبعث از گفتار و رفتار اسلامی است و آنگونه که روال در مراحل دولتی است با خصوصیات من همخوانی ندارد.
وی افزود: در پایان مجلس هفتم تمدن استاندار تهران از قول احمدی نژاد رئیس جمهور وقت به بنده پیشنهاد دادند که در هرجایی که دوست داشتید مشغول کار شوید ،در خدمت هستیم و من در پاسخ صریحا به وی گفتم که شغل دولتی نمی خواهم و می خواهم در مکانی باشم که کار علمی تحقیقاتی و پژوهشی انجام دهم و این دو بیت شعر را به ایشان گفتم که به آقای احمدی نژاد برساند/آنکس که اسب داشت غبارش فرو نشست/ . . .
حجه الاسلام والمسلمین زادسرجیرفتی در ادامه افزود: به آقای تمدن گفتم که به جناب احمدی نژاد بگوید که آیت ا... هاشمی با آن ید و بیضا، غبارش فرو نشست و شما هم سعی کنید که وقتی میروید با نیک نامی بروید اما متاسفانه ایشان در آخر با چه وضعیت اسفباری رفت و روز آخر مبلغ 16 میلیارد تومان را به حساب خودش و آقای بقایی واریز نمود.
وی در ادامه با اشاره به دوران امام جمعگی اش در اسدآباد همدان افزود: ظرف 6 ماه در تولید مقاله در بین 650 امام جمعه مقام اول و در تولید خبر مقام دوم را کسب نمودیم. وی تصریح کرد که قبل از وی موتور جوستجوگر گوگل تنها 200 خبر را درباره اسدآباد به نمایش می گذاشت که بعد از من این تعداد خبر به 14 هزار خبر افزایش یافته بود.
امام جمعه سابق اسدآباد همدان در ادامه افزود: مشکل اصلی اسدآباد مقیم نبودن مسئولان و معضل آب و فاضلاب بود که متاسفانه قریب به 99 درصد آب فاضلاب حمام ها و آشپزخانه ها جوهای شهر جاری می شد و در آخر به صورت رودخانه ای پر از منجلاب را تشکیل می داد که تحمل آن برای شهروندان مشکل بود.
زادسرجیرفتی در ادامه افزود: در جلسه ای که با رحیمی معاون وقت رئیس جمهور داشتم به ایشان گفتم : من چیزی نمی خواهم فقط شما چند دقیقه ای تشریف بیاورید کنار رودخانه فاضلاب شهر بایستید و تنفس کنید و سپس بین خود و خدا خلوت نمایید و در اینباره تصمیم بگیرید. امام جمعه سابق اسدآباد همدان تصریح کرد که جناب آقای رحیمی انصافا در این مورد اعتبارات خوبی را دادند و کارهای خوبی صورت گرفت.
امام جمعه سابق اسدآباد همدان تصریح کرد که در هفته دوم در خطبه های نماز جمعه گفتم بنده بنا به دستور شفاهی مقام معظم رهبری امامت جمعه نصیبم شده است و مطابق آموزهای اسلامی انجام وظیفه نمودم و در شورای اداری شهر اسدآباد همدان گفتم که اگر مشکل مقیم شدن مسئولان در شهر و معضل آب و فاضلاب شهر حل نشود بعد از یکسال از این شهر خواهم رفت. وی در ادامه تصریح کرد که در این مدت اکثر مقامات مقیم شدند بجز چند نفر ازجمله فرماندار وقت. و معضل آب و فاضلاب این شهر 10 میلیارد تومان نیز بودجه تعلق گرفت اما با توجه به برآورده نشدن تمام شروط من پس از 14 ماه از این شهر خداحافظی نمودم.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجالس سوم ، چهارم و هفتم گفت: همیشه دوست داشتم که تحصیل و مطالعه داشته باشم اما این فرصت هیچگاه برایم مهیا نبود تا اینکه پس از پایان انتخابات نهم به تهران رفتم و در روز 19 اسفند همان سال (7 روز پس از انتخابات) به قم نقل و مکان نمودم و پس از هماهنگی با دستگاه قضا در تهران در(تنها پست خالی در چارت سازمانی دستگاه قضا در قم) سمت مدیریت پیشگیری از وقوع جرم این استان قم مشغول شدم. و در حال حاضر با حفظ سمت در مرکز علمی پژوهشی دستگاه قضا که در قم مستقر است در حال فعالیت می باشم.
زادسرجیرفتی افزود:وظیفه این مرکز پژوهشی پاسخ به سئوالاتی است که جواب آنها نه در قوانین موجود یافت میشود، و نه در شرع به صراحت مشخص شده است، در این مرکز با پژوهش و تحقیق توسط کارشناسان و پس از ارزیابی به قضات کشور پاسخ داده می شود و رفع سئوال و یا شبه می گردد. وی این مکان را فرصتی مناسب برای رشد و بالندگی قلم و کسب تجربه دانست و افزود: در این مرکز حتی حروف ربط از حساسیت های خاصی برخوردارند و بهترین فرصت برای بالندگی و تجربه اندوزی است.
حجه الاسلام و المسلمین زادسرجیرفتی گفت: البته نمایندگی با خصوصیات من میخواند زیرا که آقای بالا سر به آن معنی نداری و می توانی از مظلومی دفاع کنی و بر ظالمی بشوری. وی نطق تاریخی خود را در مجلس شورای اسلامی در هنگام تشییع جنازه شهید مداحی پور در جیرفت را نمونه بارز آن عنوان کرد و افزود: دهها نطق و پیگیری منحصر بفرد وی در زمان نمایندگی اش در سایت شخصیاش www.zadsar.ir موجود است.
وی در پاسخ به سئوال چگونگی عملکرد دولت در مذاکرات اخیر و نرمش قهرمانانه گفت: آنچه را که ما از فرمایشات مقام معظم رهبری می فهمیم و می فهمیدیم راه برای دولت جهت مذاکره باز است و مقام معظم رهبری در اول فرودین 92 در مشهد مقدس فرمودند که من مخالف مذاکره با آمریکا نیستم اما دست چدنی وی را در زیر دستکش مخملی را ببینید .
زادسر در ادامه افزود: مقام معظم رهبری در مباحث مختلف سیاسی و فرهنگی همیشه ده ها سال از زمان خود جلوتر هستند .
وی با اشاره به بحث شبیحخون فرهنگی تصریح کرد که امام خامنهای این خطر را 20 سال جلوتر از سایر علما گوشزد نمودند و بیست سال طول کشید تا همگان باور نمایند که واقعا تهاجم فرهنگی در کار است و به این نتیجه برسند.
زادسر نتیجه گیری برای عملکرد دولت را زود خواند و در ادامه تصریح کرد که تا کنون ایشان عملکرد خوبی را در مذاکرات به نمایش گذاشته اند و در همه مراسمات رسمی و غیره ارادت خود را به مقام معظم رهبری نشان داده اند و اولین رئیس جمهوری هستند که رسما ابراز داشته اند که افتخار می کنیم در زیر سایه ولایت فقیه قرار داریم و ایشان تاکنون با هیچ یک از روئسای جمهور دیگر قابل مقایسه نیست.
وی در ادامه گفتگوی تلفنی وی را با اوباما را مناسب احوال ندانستند و در ادامه افزودند که در شرایطی این مکالمه تلفنی صورت گرفت از عظمت دستآورد سفر ایشان کم کرد.
حجه الاسلام والمسلمین زادسرجیرفتی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری همیشه پشتیبان روئسای جمهور بوده اند و یادآوری نمود روزی در نزد ایشان خواستم که از آقای هاشمی رفسنجانی گلایه نمایم که ایشان نگذاشتند بگویم و فرمودند برو حرفهایت را در نزد آقای هاشمی به ایشان در میان بگذار.
زادسرجیرفتی در ادامه افزود: تنها باری که مقام معظم رهبری گلایه های مرا گوش نمودند در بحث امنیت جیرفت بود که به معظم له عرض کردم یا مولا تمام راهها را رفته ام و دیگر راهی نرفته بنظرم نمی آید اما معضل امنیت جیرفت به قوت خود باقی است و ایشان دستور پیگیری را صادر نمودند و در نتیجه لشکر ثارالله در جیرفت مستقر شد.
زادسرجیرفتی نماینده ادوار مجلس گفت: ما باید به دولت جدید فرصت بدهیم و حداقل شش ماه تا یکسال وقت میخواهد . وی افزود اکثر وزرا و معاونین وی را می شناسم و با آنها کار کرده ام و کابینه آقای روحانی با گذشته قابل قیاس نیست و ما هم بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری باید برای موفقیت آقای روحانی دعا کنیم.
وی در بحث کندی جابجایی استانداران گفت: من نامه ای را تحت عنوان هفت نکته کلیدی تقدیم به رئیس جمهور هفتم به ایشان تقدیم کردم و از ایشان خواستم که سریعا در انتخاب استانداران تعجیل نماید و علت آنرا نیز متذکر شدم که دولت در حال حاضر تعطیل است و مسئولان به روز مرگی مشغولند و پیشنهاد دادم که در دو جلسه استانداران توسط هیئت دولت انتخاب و هر استاندار نیز توسط یک وزیر به مردم معرفی گردد.
وی تغییر و تحولات را همیشگی خواند و تصریح کرد که در دولت خاتمی ما معترض بودیم که ایشان سه هزار مدیر را در عرض چند ماه تعویض نمودند این درحالی است که آقای احمدی نژاد روی خاتمی را سفید کرد و بیش از این تغییر داد. هرچه سریعتر این تغییرات انجام شوند مسئولان زودتر از روزمرگی بیرون می آیند.
زادسرجیرفتی در ادامه درخصوص مجمع نمایندگان گفت: مجمع نمایندگان جایگاه و وجاهت قانونی ندارد اما از باب تعامل رئیس جمهور بعضاً به گزینه مورد نظر آنان توجه میکند، وگرنه عزل و نصب توسط نمایندگان، غیرقانونی است.
وی با اشاره به چگونگی انتخاب رئوفینژاد بعنوان اولین استاندار دولت احمدی نژاد گفت: من با رئیس جمهور وقت قرار ملاقات داشتم، برخی از به اصطلاح مجمع نمایندگان از دو طرف دو لیست به من سپردند که به رئیس جمهور ارایه دادم و به ایشان گفتم که البته نظر بنده با این آقایان نیست و من جناب رئوفینژاد را به ایشان پیشنهاد دادم و سه دلیل منطقی ارایه دادم که همان لحظه احمدی نژاد به معاون خود در مجلس دستور داد که الساعه با وزیر کشور تماس بگیرید و بگویید استاندار کرمان را جناب رئوفی معرفی نمایید.
وی در ادامه تصریح کرد که این امر با مخالفت محمدرضا باهنر مواجه شد و به اصرار ایشان بود که در همان روز تودیع و معارفه استاندار کرمان نیز، جناب نصرالهی بعنوان معاون سیاسی معرفی شد که پیشنهاد آقای م - ب برای استانداری بود و احمدی نژاد نپذیرفت، و همچنین برادر دیگری نیز به عنوان معاون عمرانی ایشان معرفی شدند و این مطلب در تاریخ معرفی استانداران دولت های مختلف سابقه ندارد.
وی در ادامه تصریح کرد بخاطر این معرفی رئوفی به عنوان استاندار کرمان تاوان سنگینی دادم و جناب نصرالهی بارها با سفر به جیرفت و عنبرآباد قبل از انتخابات هشتم با برگزاری جلساتی خصوصی زمینهساز مجلس نرفتن بنده شد.
ذکر این نکته ضروری است که پوشش فعالیت گسترده علیه بنده، حمایتم را از آیتالله هاشمیرفسنجانی اعلام میکردند.
حجه الاسلام والمسلمین زادسرجیرفتی در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر ضعیف شدن جایگاه کنونی مجلس با تصویب ورود هر نماینده با اخذ یک چهارم رای حوزه انتخابیه خود، که منجر به تضعیف جایگاه مجلس و بارها از سوی احمدی نژاد اعلام شد که مجلس در راس امور نمی باشد اظهار داشت: در خود مجلس در اینباره نطق کردم که از ماست برماست. شهرام جزایری هم از همین گریزگاههای قانونی استفاده کرد. نمایندگان آنروز دقت لازم را نکردند و این مشکل پدیدار شد.
وی در ادامه تصریح کرد اکثر نمایندگان به دو دلیل ناتوانند:
1-حرف زدن در مجلس سخت است زیرا همزمان از رسانه پخش می شود و ممکن است تبعاتی در حوزه نمایندگی آنها داشته باشد.
2-تدارکاتچی بودن نمایندگان که الان هم ضمن عذرخواهی از نمایندگان محترم مجلس باید بگویم خودشان جایگاه مجلس را تضعیف نموده اند و امثال بنده هیچگاه از عملکرد آنها راضی نبوده ام. زادسرجیرفتی تصریح کرد که بارها گفته ام که اگر نماینده ای، رئیس جمهور و وزرا از وی در هراس نباشند نماینده نیست و نماینده باید با شهامت نمایندگی نماید.
حجه الاسلام والمسلمین زادسرجیرفتی در ادامه با اشاره به ماجرای خانم نعیمه اشراقی گفت: با وجود اینکه صحفه فیس بوک وی هک شده بود و توسط هکران این مطلب در صحفه ایشان گذاشته شده بود اما ایشان از خانواده های شهیدان عذرخواهی نمود . وی همچنین با اشاره به برخی فرصت طلبی های بیگانگان جهت جدا نمودن برخی افراد از نظام اسلامی خاطر نشان کرد که ما باید در این زمینه هوشیار عمل نماییم. وی یادآور شد ماجرای خبرنگار اخراجی مجلس نمونه ای از این فرصت طلبی ها بود که از یک خبرنگار عادی یک چهره بین المللی ساختند. زادسر افزود در آن زمان به آقای حداد عادل نیز گفتم مجلس نباید شان خود را کوچک نماید و خود را در مقابل یک خبرنگار قرار دهد اگر ایشان خلافی کرده است از طریق دستگاه قضا برخورد گردد که متاسفانه در اینباره هم مجلس با یک خبرنگار روبرو شد و شان خود را پایین آورد.
حجت الاسلام زادسر درباره موضوع استان شدن جیرفت نیز گفت (نقل به مضمون):
بحث استان شدن جیرفت از سال 1372 مطرح شده است و حاصل بیش از 12 سال نمایندگی بنده در مجلس میباشد، حتی زمانی هم که نماینده نبودم، پیگیر استان شدن جنوب کرمان به مرکزیت جیرفت بودهام و برای اثبات این مهم، مکاتبات مستند قابل ارائه موجود است. در دورهی ششم اگر گذاشته بودند که به مجلس بروم به احتمال قریب به یقین، در دورهی اول خاتمی موفق به این موضوع میشدم، و در دوره هفتم مجلس من دستور استان شدن را از احمدی نژاد گرفتم که اگر کارشکنی نکرده بودند و گذاشته بودند که به مجلس بروم یقیناً در دولت اول احمدینژاد، دستور ایشان اجرایی میشد و طغرای آن به نام رئیس دولت نهم در تاریخ جمهوری اسلامی ایران ثبت میشد و جیرفت بزرگ (جنوب استان کرمان) به مرکزیت جیرفت استان میشد.
وی همچنین یادآور شد که استقلال جنوب کرمان به مرکزیت جیرفت در حال کم رنگ شدن است و افزود : در این زمینه بعید است از اسحاق جهانگیری نمایندهی میاندورهای دوم و سوم جیرفت و عنبرآباد هم کاری ساخته باشد زیرا ایشان بشدت از سوی مجلس در حال رصد شدن است و شهرستان مادری ایشان نیز رقیب استقلال جنوب کرمان است.
وی همچنین دارایی خود را در جیرفت نفی کرد و افزود حتی یک وجب زمین هم در جیرفت ندارم و خانه تهرانم را نیز فروخته ام که در سالهای آینده امیدوار به خانه دار شدن هستم. و در زمان نمایندگی بنده هیچکدام از اقوام و نزدیکان من هیچ ملکی را تصرف نکردند و اگر هم میکردند خودم با قدرت در مقابل آنان می ایستادم.
[ چهارشنبه پانزدهم آبان 1392 ] [ 17:30 ] [ علی مختاری ]
===============
زادسر: احمدی نژاد با بدترین وضع ممکن رفت
کرمان - حجت الاسلام علی زادسر جیرفتی گفته است: به احمدی نژاد گفتم طوری عمل کنید که به نیکی از شما یاد کنند ... و با بدترین وجه ممکن رفت.

زادسر جیرفتی نماینده اصولگرای ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: به احمدی نژاد گفتم طوری عمل کنید که وقتی از ریاست جمهوری می روید، همه به نیکی از شما یاد کنند، اما این جور نشد.
وی در نشستی خبری در جیرفت افزود: احمدی نژاد با بدترین وجه ممکن و آن هم با 16 میلیارد تومان که به حساب شخصی خودش یا بقایی واریز شد، رفت.
وی در ادامه افزود: ما باید به دولت جدید شش ماه تا یک سال مهلت دهیم گر چه برای یک دولت خوب باید چهار سال وقت داد.
نماینده چهار دوره مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وزیران و معاونان دولت روحانی را خوب می شناسم و تیم کاری روحانی با سایر دولت های قبلی قابل مقایسه نیست.
زاد سر همچنین در باره راهبرد جمهوری اسلامی در عر صه بین المللی گفت: آنچه ما از بیانات رهبری فهمیدم با فرمایش نرمش قهرمانانه راه را به دولت نشان دادند.
وی همچنین اضافه کرد: من نامه ای به دکتر روحانی نوشتم تحت عنوان هفت نکته به هفتمین رییس جمهوری مبنی بر اینکه استانداران را دو هفته بعد از دولت تعیین کنید و هر وزیری برای معرفی استانداران برود نه فقط وزیر کشور برود.
حجت الاسلام زادسر گفت: البته به دولت خاتمی در نحوه تغییر استانداران انتقاد کردیم و احمدی نژاد نیز روی دولت خاتمی را در این زمینه سفید کرد و این دولت هم حق تغییر دارد.
وی اظهار کرد: هر جایی که استاندار آن هنوز مشخص نیست در واقع آن دولت تعطیل است و استانداران هم باید هر چه زودتر فرماندارن را تغییر دهند زیرا کشور در این تغییرات صدمه بزرگی می بیند.
وی همچنین درباره نگاه مجمع نمایندگان به انتخاب استانداران گفت: مجمع نمایندگان در واقع جایگاه قانونی ندارد و در قانون چیزی به عنوان مجمع نمایندگان نداریم و همیشه معتقد بودم که بسیاری از مشکلات موجود مربوط به مجلس است.
حجت الاسلام زادسر گفت: نماینده باید قانونگذاری کند و یا درباره طرح ها و لوایح نظر دهد، اما اکثر نمایندگان در مجلس فعال نیستند، چون حرف زدن در مجلس سخت است.
وی افزود: از طرفی برخی نمایندگان به جای انجام وظیفه تدارکات چی شدند و کاسه گدایی دست گرفته و از این وزارت خانه به آن وزارتخانه می روند.
او معتقد است که مجلس خودش جایگاه خودش را ضعیف می کند، مثلا استیضاح می کند و پس از رسیدن روز استیضاح خودش امضا خود را پس می گیرد.
وی در عین حال گفت: نماینده ای که مقامات از او حساب نبرند مشکلات و حق مردم را نمی تواند حل و فصل کند.
نماینده ادوار گذشته مجلس همچنین در یک مطلب کوتاه درباره اظهارات نعمیه اشراقی تصریح کرد: ما بسیاری از گفته های نعیمه اشراقی را قبول نداریم و وی برای عذر خواهی به اصفهان سفر کرد و سایت این فرد نیز توسط هکرها هک شده بود.
حجت الاسلام زادسر درباره موضوع استان شدن جیرفت نیز گفت: بحث استان شدن جیرفت از 15 سال پیش پیگیری شد و در دوره هفتم مجلس من دستور استان شدن را از احمدی نژاد گرفتم که اگر در دوره هشتم به مجلس رفته بودم، جنوب استان کرمان استان می شد.
او درباره وضعیت فرودگاه جیرفت نیز اضافه کرد: اگر من نماینده بودم فرودگاه هفته ای دو پروزار فوکر داشت و پل هلیل سه سال زودتر به بهره برداری می رسید.
2624/7444
==============
نماینده سابق مردم شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد در مجلس گفت: باید به دولت جدید شش ماه تا یک سال مهلت دهیم تا وعدهها را عملی کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، حجتالاسلام علی زادسرجیرفتی عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در زمینه فعالیت دولت جدید اظهار داشت: آن چه از فرمایشات رهبر معظم انقلاب فهمیدم راه را به دولت جدید با طرح بحث نرمش قهرمانانه نشان دادند.
نماینده سابق مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: مقام معظم رهبری در روز اول فروردین 92 در مشهد مقدس فرمودند «من مخالف مذاکره با آمریکا نیستم، اما باید دست چدنی آمریکا را زیر دست مخملی آن ببینند».
زادسر تصریح کرد: به اعتقاد بنده رهبر انقلاب دهها سال از زمان جلوتر هستند و مسائل را عمیقاً درک و پیشبینی میکنند.
وی خاطرنشان کرد: به نظر میرسد این دولت نسبت به مقام معظم رهبری تعهد بیشتری نسبت به دولتهای قبلی دارد به ویژه رئیس جمهور که هیچ وقت نشده که خود را مطیع و سرباز رهبری نداند که ایشان در حال حاضر در این زمینه با هیچ رئیس جمهوری قابل قیاس نیست.
زادسر ادامه داد: در سیاست خارجی اجمالاً به نظر میرسد که دولت موفق بوده، اما قضاوت زود است اگر بحث تلفن اوباما به رئیس جمهور کشورمان نبود، دستاورد ایشان از سفر به نیویورک در صدر امور دنیا بود الان هم هست، تلفن چند دقیقهای اوباما با ایشان عظمت سفر را تحت شعاع قرار داد.
نماینده سابق مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری از تمام دولتها پشتیبانی میکنند، خاطرنشان کرد: باید به دولت جدید شش ماه تا یک سال مهلت دهیم.
امام جمعه سابق اسدآباد همدان با اشاره به اینکه اکثر معاونان و وزرای دولت یازدهم را میشناسم، عنوان کرد: تیم کاری دولت روحانی با تیم قبل قابل مقایسه نیست و خیلی موفقتر است، امیدوارم که موفق شوند که موفقیت جمهوری اسلامی است.
نماینده سابق جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی افزود: نامهای را تحت عنوان «هفت نکته تقدیم به هفتمین رئیس جمهور» به رئیس جمهور دولت یازدهم نوشتم که همانگونه در روز تحلیف برای نخستین بار وزرا را معرفی کردید در معرفی استانداران هم همین گونه تعجیل کنید و بعد از تشکیل کابینه تعیین استانداران هم دو تا سه هفته بیشتر طول نکشد و از تمام وزرا برای معرفی آنها کمک بگیرید، گفتم که کشور تعطیل است و مسئولان به روزمرگی مشغول هستند.
زادسر با بیان اینکه تغییر و تحولات همیشه هستند، اذعان داشت: تغییرات حق دولت است هر چه زودتر باید استانداران و به دنبال آن فرمانداران مشخص شوند.
انتهای پیام/80002/ن30
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920810000766