خبرنگار "آرمان" خطاب به مدیریت این پایگاه : اصلاحات چه شرایطی را در آستانه انتخابات دارند؟زادسرجیرفتی : این عناوین، بازی سیاسیکارانه با کلمات است، مانند بازی کردن لیبرالیسم غربی و ماکیاولیسم، با کلماتی چون «استعمار»، "حقوق بشر"، و "دموکراسی"ادامه . . .
بسمالله الرحمن الرحیم
1- انتخابات مجلس نهم چقدر برای نظام و کشور مهم است؟.
پ 1- "انتخابات" در نظام مبارک و مردمی جمهوری اسلامی، رکن رکین، و ستون پولادین است. به تعبیر بنده، جمهوری اسلامی ایران «نظام پر انتخابات»، و یا «کشور انتخابات» است.
بدون تردید در تاریخ جهان کشوری را پیدا نمیکنید که رژیمی بعد از به قدرت رسیدن و حاکم شدن به طور متوسط هر سال انتخابات برگزار کرده باشد. حالا بحث 8 سال دفاع مقدس و هر ساله انتخابات برگزار کردن به جای خود، که از عجایب بسیار مهم و اختصاصی جمهوری اسلامی ایران است.
بنابر آنچه گفته شد، اهمیت انتخابات مجلس نهم هم، مانند انتخاباتهای پیشین، خاص، سرنوشتساز و تأثیرگذار است. "انتخابات" مذکور میتواند همانند انتخابات مجلس هشتم «دشمنشکن» باشد، و میتواند خدای ناکرده «دشمننواز» بشود، که چنین مباد.
س 2 – این انتخابات با دورههای پیشین فرقی دارد؟
پ 2 – فرق، متوجه منظورتان نمیشوم. چه فرقی میتواند داشته باشد؟
شمس: منظورم این است که آیا مشارکت مردم مانند گذشته خواهد بود، مثلا درصد شرکت کنندگان به اندازه انتخابات هشتم مجلس خواهد بود؟
زادسر: ببینید مردم عزیز ایران طی سیودو سال گذشته به شدت تمام، تحت تأثیر نظرات و ارشادات امام خمینی و جانشین بحق و فرزانهاش بوده و مطابق خواستههای رهبری نظام تصمیم گرفتهاند و قدرت تشخیص آنان هر ساله بالاتر رفته و بیشتر شده است.
به اعتقاد بنده مقام معظم رهبری چنان کند که رقم شرکت کنندگان در انتخابات مجلس نهم نیز کمر دشمن را بشکند، زیرا مردم مسلمان، عاشورایی ایران علوی، اصل اصیل نظام را، که اسلام عزیز و بیبدیل است با تمام وجود قبول دارند، و در سلامت، صداقت و ولایت رهبر معظم انقلاب اسلامی هم تردید ندارند، بنابراین نواقص و نامدیریتی امثال بنده را اغماض خواهند کرد و انتخابات را مانند همیشه باشکوه برگزار میکنند.
س 3 – اصلاحات چه شرایطی را در آستانه انتخابات دارند؟
پ 3 – این عناوین، بازی سیاسیکارانه با کلمات است، مانند بازی کردن لیبرالیسم غربی و ماکیاولیسم، با کلماتی چون «استعمار»، "حقوق بشر"، و "دموکراسی". در جامعهی دینی ما دیگر «اصلاحات»، "اصلاحطلبان" با آن سابقهی امریکا و صهیونیزم پسند، دیگر کاربرد آنچنانی ندارند، ولیکن بازیگران حرفهای، بازی جدیدی و کلمات دیگری را در خدمت اهداف سیاسیکارانه خود بکار خواهند گرفت.
س 4- آیا میتوانند حضوری پررنگ داشته باشند، در انتخابات؟
پ 4- قطعاً حضوری پررنگ خواهند داشت، و لو اینکه احساس کنند که باید بدون نام و نشان، و با عناصر دست سوم و چهارم که شناخته شده نیستند، در انتخابات حاضر بشوند، شرکت میکنند تا کرسیهای بیشتری را تصاحب بکنند. این قدرت و ریاست آنچنان قدرتی دارد که برای به دست آوردن آن، برخیها حاضر بشوند هر کاری بکنند. چه رسد به اینکه برای بر اریکهی قدرت سوار شدن مجدد، این کار آسان شرکت در انتخابات را انجام بدهد.
س 5 –اگر بله چه کارهایی باید انجام بدهند و چرا برخی میگویند که اصلاحات به فکر انتخابات نباشند؟
پ 5 – عرض کردم که بله به اعتقاد من شرکت پر رنگی خواهند داشت، سردمداران چپهای پریروز، اصلاحطلبان دیروز، و سبزهای امروز، که هر سه طایفه نقاط مشترکی با کارگزاران مصطلح، و جریان فعلی حامی امثال آقای مشایی دارند، به طرق مختلف در انتخابات شرکت فعال خواهند داشت، حتی اگر لازم بدانند به اصطلاح با چراغ خاموش چنین خواهند کرد، زیرا آنان به خوبی دریافتهاند که در جمهوری اسلامی ایران، تنها راه به قدرت رسیدن و استحاله مورد نظرشان، انتخابات است، که با بصیرت مردم تاکنون ناکام ماندهاند و به فضل الهی بعد از این نیز.
س 6 – اگر نه چرا؟ این با دموکراسی منافات دارد.
پ 6 – پاسخ من همان است که گفتم، اما از شما میپرسم مگر این مدعیان اصلاحات که برگزار کنندگان انتخابات سوم، و ششم مجلس نیز بودهاند، عملکرد انتخاباتی خود را فراموش کردهاند؟، اگر طوفان نسیان، بنیاد فکری و عملی این سیاسیکاران خبره را در هم نوردیده است، بگویند تا فهرستی از اعمال دولتی و مجلسی و قضایی آنان را که در تاریخ مدیریت جمهوری اسلامی به صورت مستند ثبت و ضبط شده است، در خاطر مبارکشان تداعی کنیم. مگر اینان میفهمند دموکراسی یعنی چه؟ کلمهی دموکراسی برای آنان و دیگر غربزدگان، بازیچهای بیش نبوده و نیست.
اما مردمسالاری دینی که امام و رهبری با اعتقاد مبلغ و مروج آن بوده و هستند، طالب شرکت همه گروهها و آحاد مردم بوده و هست، و این مردمسالاری واقعی، "اصلاحاتیها" را هم به پای صندوقهای رأی خواهد آورد، چون آنها آرزومندان برگشت به قدرت هستند و راه آن را هم که انتخابات است، بلدند.
س 7 – نیامدن احتمالی اصلاحات مشارکت را کم نمیکند؟
پ 7 – اصلاحاتیها آمدنی هستند، نگران نباشید اما اگر به هر دلیلی سران آنها به ظاهر قهر کنند و نیایند، نیامدن آنها در آمدن مردم و مشارکت گروهها و جناحها تأثیری ندارد و مشارکت در انتخابات مجلس نهم نیز به فضل الهی گسترده و خیره کننده خواهد شد.
س 8 – مشارکت پایین احتمالی چه ضررهایی دارد؟
پ 8 – خدا نکند روزی برسد که مردم مشارکت نکنند، بار اصلی استمرار نظام مقدس جمهوری اسلامی به عهدهی رهبری، و بر شانههای مردم مسلمان ایران استوار بوده است. اگر نعوذبالله اکثریت قاطع مردم شانه از زیر بار این مسؤولیت بس سنگین خالی کنند، هیچ پایهای توان تحمل این نظام مردمسالار را ندارد. ضررهای عدم پشتیبانی اکثریت مردم از تصمیمات اساسی نظام جمهوری اسلامی، قابل توصیف و تصور نیست.
مردم مسلمان ایران، عاقلتر، هوشیارتر و بصیرتر از این هستند که خدای ناکرده، دشمن غدار و مکار را جری بکنند، آن روزی که دشمنان اسلام و ایران اسلامی، از عدم حضور و پشتیبانی مردم مسلمان و عاشورایی وطن، خوشحال بشوند، نیامده است، نمیآید و به حول و قوهی الهی هرگز نخواهد آمد..
علی زادسرجیرفتی
جیرفت؛ 1390/03/28